Campus Estiu

Copia de CASAL INTENSIU GIMNÀSTICA RÍTMICA

Aquí teniu tota la informació referent al Campus Intensiu de Gimnàstica Rítmica d’Estiu ’22:

DATES:

-1a setmana: del 27 de juny al 1 de juliol

-2a setmana: del 4 al 8 de juliol

-3a setmana: del 11 al 15 de juliol

HORARI I LLOC:

De dilluns a divendres de 9.30h a 13.30h a les pistes poliesportives de l’església evangèlica Trèvol (C/Trèvol 9-19 , 08032 Barcelona).

Tots el dijous anirem a la piscina descoberta de Can Dragó, els nens/es han d’estar al seu punt de recollida a la mateixa hora o bé a la porta de la piscina a les 9.30h.

Servei d’ acollida i acompanyament fins a Trèvol a l’inici i al final de l’activitat inclòs des de:

Plaça Virrei (ascensor del metro)  des de les 8.30h fins les 9.00h- arribada a la plaça Virrei a les 14.00h després de l’activitat

És obligació de cada usuari/a arribar amb puntualitat a l’inici de cada sessió i avisar de la no assistència o retràs en l’arribada a la entrenadora corresponent. Coordinadora Campus, Patricia o Miriam: 665249488-635025022.

PREUS:

-Una setmana: 90€

-Dues setmanes: 180€

-Tres setmanes: 250€

El descompte es fa al inscriure’s el primer cop a les 3 setmanes.

CONTINGUTS:

Aquest casal va dirigit a nens i nenes de diferents nivells i edats. Segons el nivell de cada participant, es treballarà amb el seu grup corresponent continguts adaptats a les necessitats que cada alumne requereixi.

Es treballaran:

-Condicions físiques: Flexibilitat, elasticitat, força, salt, resistència, equilibri, col·locació postural…

-Dificultats corporals: Equilibris, rotacions i salts

-Acrobàcies

– Domini dels aparells: aprenentatge i perfeccionament dels grups fonamentals i no fonamentals de cada aparell, elements dinàmics de rotació, maestries…

-Expressió corporal i facial, passos de dansa…

– Ballet adaptat a la gimnàstica rítmica

– Tallers: maquillatge, pentinat, disseny de mallots…

-Coreografies grupals

-Piscina descoberta els dijous

-Jocs i més activitats

 

QUÈ CAL PORTAR:

– Roba estreta i esportiva

-Punteres o mitjons

-Cabell recollit

-Aigua identificada amb el nom en l’etiqueta i esmorzar lleuger pel descans.

-Si l’alumne disposa d’aparells i els vols utilitzar, els pot portar i es queden guardats amb clau fins al final de la participació del Campus de cada nen/a.

-Roba de recanvi si cal

-En el cas de que un alumne prengui medicació durant les hores del Campus, cal portar la recepta mèdica i la pauta de dosis, així com l’autorització signada pels pares o tutor/a legal.

  • PER A LA PISCINA: xancletes, bikini o banyador, tovallola, champú etc (si es volen dutxar després), crema solar, ulleres de sol, gorra, roba interior de recanvi, flotadors varis si el nen/a no sap nedar amb facilitat i ulleres de piscina i taps si tenen problemes a ulls o orelles.
  • Si cal, us comunicarem dies abans si cal portar res que demanin els protocols Covid.

 

EQUIP TÈCNIC I OBJECTIUS:

Les nostres entrenadores estan degudament titulades i preparades per a donar un servei de qualitat i especialitzat, sempre complint la ràtio que marca la llei, aprofitant la oportunitat que brinda el Campus d’Estiu per utilitzar l’esport com a eina educativa i formar als nens/es d’una manera integral, com a bons companys, bons gimnastes i bons alumnes.

El nostre objectiu és que els usuaris/es d’aquests Campus gaudeixen aprenent, participin activament en les diferents activitats, juguin, descobreixin nous elements, comparteixin amb els companys/es…

El  nostre objectiu tècnic principal és que cada alumne aprengui d’una manera lúdica dins de les seves possibilitats, intentar que cada alumne aprengui al màxim dins el seu nivell corresponent, aprendre amb diversió!! Aprofitar les vacances gaudint de la gimnàstica rítmica.

 

MATERIAL:

L’Associació Esportiva Asogym facilita tot el material necessari per a la bona pràctica de les diferents activitats. Aparells, márfagues, equips de música, material pels tallers, farmaciola…A més tenim mútua d’accidents.

 

INSCRIPCIONS I DOCUMENTACIÓ:

La data límit d’inscripció és el divendres 17 de juny i a més hi ha places limitades. Una vegada passada aquesta data si voleu inscriure ens podeu consultar i si hi ha places us direm el què.

Si esteu interessats en inscriure al vostre fill o filla, heu d’enviar un correu a: asogymbcn@gmail.com

Rebreu un correu amb tota la informació corresponent per poder formalitzar la inscripció. Haureu de reenviar-nos omplert i signat el full d’inscripció que us enviarem i el comprovant de pagament. Important posar el número de CatSalut per a possibles accidents i sobretot portar una fotocópia o l’original a la motxilla!!

 

DUBTES I SUGGERIMENTS:

Si teniu cap dubte o suggeriment, podeu fer-nos arribar un correu i contestarem de seguida o bé trucar-nos als números de contacte que figuren en aquest web.

 

COMUNICACIÓ:

Qualsevol canvi o ampliació d’informació que creiem rellevant, us serà comunicat per correu en el email que faciliteu en el full d’inscripció.

No s’admeten inscripcions sense el justificant de pagament.

Si no s’arriben a les places mínimes, passat el 17 de juny ho notificarem i us abonarem la quota.

Enviem email de confirmació d’inscripció.

 

 

 

 

Guardar