El passat dissabte 14 de març al matí es va celebrar al CEM La Mar Bella la 1a Fase de Conjunts dels nivells A i B.

Les nenes estaven nervioses ja que era el primer cop que realitzaven aquest exercici en competició aquesta temporada, també pel gran numero de participants i el alt nivell que hi ha en les diferents categories.

Primer va ser el torn de les gimnastes del nivell A. El primer conjunt en participar va ser el Infantil A, van fer un bon exercici encara que amb algun error igual que el conjunt Cadet A. Igualment, el conjunt Infantil A va acabar en 5a posició i les cadets A en 4a posició. Per tancar el nivell A, van actuar el nostre conjunt Aleví A,van realitzar un molt bon exercici que va fer que quedessin en 3a posició!!!!

Per últim, van actuar els conjunts del nivell B. Tant el conjunt Aleví B com el Infantil B ho van fer genial, van quedar en 1a i 2a posició respectivament!!

6 conjunts en total, 4 en el podi, una 4a posició i una 5a. Contentes? Molt més quen això!! Motivades per continuar treballant per la segona fase, orgulloses de les nostres nenes i el seu esforç, agraïdes a les families i amics que veu animar al club, amb força i amb ganes!

Recordeu que podeu veure les fotos del conjunts a la galeria d’aquest web.

Ens veiem el 25 d’abril en la segona fase!

FORÇA ASOGYM!!

Gloria, Patricia, Elia i Miriam