El passat dissabte 20 de juny a CEM Cotxeres Borbó es va celebrar l’Exhibició de Fi de Curs. Es va poder viure un matí molt divertit on les nostres gimnastes van poder demostrar tot el que han treballat durant el curs.

Les nenes d’escola van demostrar la evolució que han realitzat en l’aprenentage de nous continguts i les nenes de competició van poder mostrar el perquè dels bons resultats aconseguits durant aquesta temporada.

En les grades del pavelló hi havia molta gent aplaudint i animant a les nostres gimnastes i per tant us volem agraïr a tots la vostra assistència!!

Per finalitzar l’exhibició, totes les nenes van participar en una coreografia de cloenda a ritme de música de Queen, aquesta cloenda va agradar molt i va ser molt emocionant.

Recordeu que podreu passar a recollir els DVDs encarregats a partir del 6 de juliol a la botiga de Digital Video Print.

 

Gràcies a tots els que veu ajudar en l’exhibició de fi de curs, gràcies al públic per el ambient festiu que veu crear, gràcies a les entrenadores i sobretot gràcies a les nostres GIMNASTES per la vostra feina i esforç que heu fet durant tot el curs.

Molt aviat podreu veure les fotos en la galeria del nostre web.

Aquest juliol continuem treballant en el nostre Campus i tornarem al setembre amb moltes ganes.

 

Acaba la nostra primera temporada amb una escola amb molt bon nivell, un nou grup d’estètica i amb més de 40 podis aconseguits aquesta temporada per les nenes de competició tant en conjunt com en individual en les diferents fases i competicions.

Bon estiu a tots/es i us esperem la propera temporada!!!!!

FORÇA ASOGYM