Hola a tots/es!

L’exhibició de fi de curs ja està ben a prop, recordem que serà el dissabte 18 de juny al matí a CEM Cotxeres Borbó, aviat us farem arribar tota la informació.

Donada la gran acollida que va tenir la iniciativa de gravar l’exhibició la temporada passada, tornem a repetir-ho  amb un cámera i equip professional. Hem decidit contractar a un professional per tal de poder oferir-vos un servei de qualitat.
El seu preu  és de 8€ cada DVD. Es podran recollir a partir del dia 4 de juliol a :
DIGITAL VIDEO PRINT
C/Aneto 12 Barcelona
(Just al petit carrer de darrere del Mercat de la Mercè del c. Sant Iscle)
De dilluns a divendres de 10.30h a 13.30h i de 17.30h a 20.00h, agost tancat
 El DVD en quant a l’edició com la qualitat seran excel·lents i podreu tenir un record de tots els exercicis de tota la temporada.
Si esteu interessats en fer la comanda, l’haureu de fer fins a la data límit del divendres 17 de juny a l’entrenadora de la vostra fill/a juntament amb els 8€, per tant el DVD ja estarà pagat i a la botiga només l’haureu de recollir uns 15 després de l’exhibició. PREGUEM PORTEU L’IMPORT EXACTE!!!
No s’encarregarà cap DVD que no estigui demanat i pagat abans del dia d’abans de la exhibició i informem que els graven amb una programa que els protegeix de poder fer còpies.
Esperem que us animeu de nou!!
Ja sabeu que restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte!!
Moltes gràcies!