Hola pares, mares i gimnastes!
Com ja sabeu, el proper dissabte 27 de febrer celebrarem al CEM Cotxeres Borbó Duet (C/Ramon Albó 41-57, 08027 Barcelona) l’exhibició de gimnàstica rítmica de tot el club d’AsoGym.
Els horaris previstos són els següents:
-9.30h: arribada de les gimnastes a la instal·lació
-10.15h: accès del públic a la zona de grades
10.30h: inici de l’exhibició
-12.30h- 13.00h: fi de l’exhibició.
Aquesta exhibició servirà per mostrar els exercicis de mans lliures de les nenes d’escola, per tancar la temporada de competició individual i per escalfar motors de cara a la temporada de conjunts de competició.
Com sabeu, és molt important la participació de tots/es els nens/es ja que la majoria d’exercicis són de treball en grup per tant la no participació d’alguna gimnasta perjudicaria a la resta del grup. Per tant demanem que si sabeu que no podreu participar, aviseu aquesta setmana a la entrenadora corresponent així com si cap nen/a ha de marxar abans de que finalitzi l’exhibició per qualsevol motiu justificable, demanem que aviseu aquesta setmana també abans de que fem l’ordre de sortida oficial ja que pocs canvis es podran fer llavors.
Els participants hauran de portar el mallot i les punteres (es poden canviar un cop arribin al pavelló) i venir
pentinades tal i com us indicarà cada entrenadora però no pintades. No cal portar la samarreta negra (excepte el grup infantil FEDAC) ni tampoc mitges els grups d’escola.
Igualment, pocs dies abans de l’exhibició us arribarà un correu amb tota la informació detallada, ara us escrivim per a que tingueu present la data i els horaris i per recordar-vos que és molt important comentar amb temps qualsevol incidència.
Gràcies i ja sabeu que restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte!
FORÇA ASOGYM