Hola a tots/es!

L’exhibició de fi de curs ja està ben a prop, recordem que serà el dissabte 10 de juny al matí a CEM Cotxeres Borbó, aviat us farem arribar tota la informació detallada.

Donada la gran acollida que va tenir la iniciativa de gravar l’exhibició la temporada passada, tornem a repetir-ho  amb un càmera i equip professional. Hem decidit contractar a un professional per tal de poder oferir-vos un servei de qualitat.
El seu preu  és de 8€ cada DVD.
Els haureu d’anar a recollir vosaltres entre el 26 i 30 juny (ambdós inclosos) de 10h  14h (dimarts dia 27 de juny està obert ininterrompudament de 9h a 20h)
 
DIGITAL VIDEO PRINT
C/Aneto 12 Barcelona
(Just al petit carrer de darrere del Mercat de la Mercè del c. Sant Iscle)
 El DVD en quant a l’edició com la qualitat seran excel·lents i podreu tenir un record de tots els exercicis de tota la temporada de les dues parts de l’exhibició.
Si esteu interessats en fer la comanda, l’haureu de fer fins a la data límit del divendres 9 de juny a l’entrenadora de la vostra fill/a juntament amb els 8€, per tant el DVD ja estarà pagat i a la botiga només l’haureu de recollir. PREGUEM PORTEU L’IMPORT EXACTE!!!
No s’encarregarà cap DVD que no estigui demanat i pagat abans del dia d’abans de la exhibició i informem que els graven amb una programa que els protegeix de poder fer còpies.
Esperem que us animeu de nou!!
Ja sabeu que restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte!!
Moltes gràcies!