Benvolgudes famílies,

Us escrivim pel tema del mallot d’escola.

Com ja sabeu totes les nenes dels grups d’escola han de tenir el mallot oficial del club (blau amb estrelles). La modista ens ha avisat avui mateix de les dates en qui vindrà a cada instal·lació a pendre les mesures a les nenes, per tant és molt important no faltar aquest dia ja que sinó s’haurà d’anar al seu taller.

Vindrà:

-JMJ: dimecres 18 d’octubre

-Escola Valldaura: divendres dia 20 d’octubre

– Escola Valldemossa: dilluns dia 23 d’octubre

-Escola Duet: dimarts dia 24 d’octubre.

Compten com que totes les nenes noves d’aquesta temporada es fan el mallot i cap alumne antiga el demana de nou, sino es així ens heu d’avisar per correu o a l’entrenadora abans de que vingui la modista.

Com ja sabeu el maillot té un preu de 28€ que s’hauran de pagar a l’entrenadora un cop els hi doni en mà a les nenes (cap al desembre aprox).

Recordem que teniu fins els divendres dia 27 d’octubre per fer a l’entrenadora la comanda de les punteres (si voleu comprar les nostres) i que les alumnes antigues que necessitin renovar la samarreta negra del club ho poden fer per la nostra botiga web fins al 3 de novembre. Les samarretes a les nenes noves d’aquesta temporada us la farem arribar gratuïtament cap al desembre.

Ja sabeu que restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte.

Gràcies i salutacions!!!