El passat dissabte dia 25 d’abril es va celebrar al CEM La Mar Bella la 2a fase de conjunts!

Primer va ser el torn dels conjunts del nivell B. Tant el conjunt Aleví B com el conjunt Infantil B van fer unes bones actuacions i van quedar en primera posició els dos conjunts!!!! Moltes felicitats, sou unes cracks!

Després van actuar les noies del nivell A. El conjunt Cadet A va fer un bon exercici encara que amb errors, iguament van aconseguir la 5a posició baixant una sola plaça respecte a la primera fase. Les gimnastes del conjunt Infantil A també van fer un bon exercici però van tenir errors quedant en 7a posició. Per finalitzar el nivell A, van actuar el conjunt Aleví A, van fer un molt bon exercici i van guanyar la 3a posició!!!

Per tancar la jornada de competició, van actuar les nenes del conjunt Cadet C, van saber treure molt bé els seu exercici guanyant la 1a posició amb molta nota de diferència respecte a l’altre conjunt participant de la seva categoria.

Dels 6 conjunts, 4 continuen en en el podi, així que estem molt contentes amb l’esforç i resultats de les nostres gimnastes!!! Felicitats noies!

Ara continuarem treballant per a la 3a fase i Final de Conjunts, ens veiem el 16 de maig a la Mar Bella, gràcies a tots/es!