El passat dissabte 16 de maig es va celebrar la Final de Conjunts en el CEM La Mar Bella.

Van obrir la competició el Conjunt Cadet A, van sortir molt concentrades i van poder realitzar el exercici sense practicament errades, van quedar en 2a posició!! Enhorabona noies!! Després va ser el torn del conjunts Infantil A i Aleví A. Els dos conjunts van tenir errades greus amb els aparells fent que baixessin a la 8a i 10a plaça respectivament, perdent la oportunitat de fer podi en la classificació general com era d’esperar amb els resultats de les anteriors fases. La sort a vegades no vé de cara i juga  aquestes males passades, igualment estem molt contentes amb l’esforç que heu realitzat!!

 

Després va ser el torn de les nenes del nivell B. Tant el conjunt Infantil B com el Aleví B ho van fer genial fent que guanyessin la primera plaça els dos conjunts!!! En la Final, les Infantils van quedar sotscampiones i les Alevins Campiones!!!

 

Per tancar la jornada de competició, va actuar el conjunt Cadet C. Van fer un molt bon exercici guanyant aquesta tercera fase i també la Final!!

Aviat podreu veure les fotos d’aquesta Fase en la galeria d’aquest web.

Estem molt contentes amb els resultats d’aquesta temporada de conjunts, tres dels nostres conjunts han quedat podi en la Final i cinc de sis conjunts han fet podi en alguna de les tres fases, per tant orgulloses de l’esforç i la feina de les nostres gimnastes.

Per tancar la temporada de competicions, ja només ens queda el Trofeu de la Vila de Sitges el 13 de juny. Continuarem treballant de valent!

 

Moltes gràcies a tots/es per el vostre recolçament en les competicions i…. FORÇA ASOGYM!!

Equip tècnic.