Hola pares, mares i gimnastes!!!

Ja tenim la botiga online del club en funcionament. Mitjançant el formulari de comanda podreu demanar tant els articles obligatoris com  aquells que desitjeu. Si llegiu les instruccions podreu omplir el camp de comanda de manera fàcil i ràpida. Penseu que heu de demanar els articles que necessiteu amb un plaç mínim d’un mes d’antelació.La entrenadora us donarà en mà l’article i llavors haureu de pagar-ho en un sobre tancat on consti el nom de l’alumne i amb l’import exacte.
Encara falten dos articles per penjar: escalfadors negres i culotte per entrenaments, en breus estaran disponibles i els podreu demanar si els desitjeu.
Els articles obligatoris son:
– Grups d’escola: Punteres i mallot (no es demanen pel web) samarreta negra ( la proporcionem nosaltres de manera gratuïta només a les noves inscripcions de cada temporada).
– Grups de competició: Punteres, mallot i aparells ( no es demanen pel web)
samarreta negra  i dessuadora ( fem nosaltres la primera comanda).
Per tant, si algú necessita tenir més unitats del producte que sigui o vol renovar cap article, s’haurà de demanar mitjançant el formulari de la web.
Aprofitem per informar-vos que disposem d’un reglament intern que marca les directrius en quant a drets i deures de gimnastes, pares i entrenadores per tal d’establir el bon funcionament de l’entitat:
Gràcies per la vostra atenció i ja sabeu que restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o suggeriment.
Salutacions i FORÇA ASOGYM!!!