Hola pares, mares i gimnastes!!!

 Us escrivim per informar-vos que la propera setmana vindrà la modista dels mallots a pendre mesures a les nenes en l’horari regular de classe de cada grup.
Pel grup d’escola de Cotxeres Borbó-Duet vindrà el proper dimarts dia 3 de novembre.
Pel grup d’escola Valldemossa vindrà el dimecres dia 4 de novembre.
És important no faltar aquest dia ja que sino haureu de personar-vos vosaltres en la botiga abans del 10 de novembre per pendre les mesures.
Recordem que aquest mallot és l’oficial del club, per tant obligatori per a utilitzar a les diferents exhibicions del club així com pels entrenaments si també voleu.
 Els mallots estaran llestos i els entregarà l’entrenadora en mà a les nenes durant el mes de desembre. Un cop s’hagin entregat heu de donar l’import exacte (28 €) a l’entrenadora corresponent de cada grup.
Si cap nena de la temporada passada vol renovar-se el mallot, li haurà de fer saber a l’entrenadora abans de que vingui la modista.
Si un cop entregat voleu que es façi cap canvi al mallot, haureu de trucar previament per agafar cita, pregunteu per Maria José i heu d’ anar vosaltres mateixos a la botiga:
Maria José, telf. 934563112 (demanar cita prèvia)
C/ Lluis Sagnier 55, bajo Barcelona (en el telefonillo posa Maria José)
Per acabar comentar-vos que aviat us farem arribar les punteres si les heu demanat així com la samarreta negra del club de manera gratuïta per a les noves inscripcions. Les alumnes de la temporada passada poden renovar samarreta mitjançant la botiga del nostre web (encara falten articles).
Gràcies per tot i ja sabeu que restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte!