Aquest diumenge 22 de febrer es va celebrar al CEM La Mar Bella la final Individual dels nivells B i C. Les tres gimnastes d’Asogym del nivel B i les tres gimnastes del nivel C classificades per les finals van fer uns bons exercicis!!! Els resultats van ser:

-Anna Domènech: 5a en Cadet B

-Rita Arenas: 3a en Aleví B

-Raquel Armengol: 1a en Benjamí B

-Fátima el Corri: 1a en Cadet C

-Laura Muñoz: 2a en Infantil C

-Martina Puerto:2a en Benjamí C

En la suma de las tres fases, Fátima, Laura i Raquel van quedar campiones i Martina va guanyar la 3a posició!!!!

Volem felicitar a totes les nostres gimnastes individuals per la seva feina i els bons resultats aconseguits!!!

Ara treballarem de valent per les competicions de conjunts: 7 de març 1a fase de Conjunts C i 14 de març 1a fase de Conjunts A i B.

Gràcies a tots/es les persones que heu vingut a animar a les nenes del club i a les entrenadores per la seva feina ben feta.