Hola a tots/es!!

Com ja sabeu el passat dissabte dia 28 de febrer es va celebrar l’exhibició de gimnàstica rítmica i estètica d’Asogym!!

El pavelló de CEM Cotxeres Borbó va acollir l’esdeveniment os es va poder viure un matí de música, colors, acrobàcies, festa i sobretot rítmica, molta rítmica.

Les nenes d’escola van realitzar uns bons exercicis de mans lliures, per moltes nenes era el primer cop que feien una exhibició en un pavelló i davant de tanta gent, algunes estaven nervioses però ho van fer genial!!

Les nenes de competició individual van tancar temporada demostrant el per què dels bons resultats aconseguits aquesta temporada. Els conjunts de competició van fer uns bons exercicis i van escalfar motors per iniciar la temporada de competicions de conjunts que tot just iniciarem.

El nou conjunt senior d’estètica del club va fer un bon exercici tot i que només es va poder preparar l’exercici en el temps express de 2 sessions d’entrenaments.

En les exhibicions sempre hi han errades, sempre hi han coses a millorar i a apendre, però el més important és saber continuar i no perdre l’actitut i les nostres gimnastes van saber superar-se.

Respecte a l’organització de l’exhibició tot va sortir com haviem planificat i només podem donar les gràcies a tot el públic que veu omplir les graderies del pavelló de pam a pam , molta gent va venir  a donar suport al club per tant les nostres gràcies van dirigides a cadascú de vosaltres.

Gràcies a les gimnastes, families, entrenadores, junta directiva i tot el personal que va estar en megafonia,fotos, video… va ser possible una festa com aquesta per poder celebrar l’existència d’aquest nou club, possible gràcies a l’esforç de tots plegats.

Estem molt orgulloses de les nostres nenes!!!!

Aviat podreu veure les fotos en la galeria d’aquest web i aviat també us farem arribar el DVD.

Us esperem en l’exhibició de fi de curs el dissabte 20 de juny.

FORÇA ASOGYM!!!

Equip d’entrenadores.