Benvolgudes famílies,

benvinguts/des a la temporada 19/20, esperem que sigui una gran temporada i que els 300 alumnes que formem AsoGym puguin gaudir una temporada més de la gimnàstica rítmica amb el nostre club.

Com ja sabeu fa uns dies que va començar el curs i per tant ens posem en marxa en fer les comandes del material necessari per fer l’activitat.
Per fer l’activitat s’ha de venir amb roba esportiva i ajustada i podeu utilitzar o no el material obligatori pels entrenaments (és obligatori per a les exhibicions).
Es necessita obligatori:
– Punteres de color blanques o clares: les podeu comprar on vulgueu o podeu demanar-les a l’entrenadora fins màxim el divendres dia 25 d’octubre. Les punteres quan arribin (desembre màxim) us avisarem i llavors les haureu de pagar.
– Samarreta del club: és la samarreta negra, a tothom que és alta aquesta temporada al club ens encarreguem d’agafar la talla i fer la comanda. Arribaran abans de Nadal aproximadament i són gratuïtes.
A les alumnes d’altres temporades que hagin de renovar la samarreta, han de fer-ho mitjançant la nostra botiga online, té un cost de 8€. El termini per demanar-la és fins al dia 31/10. Tota la info. a:
Mallot del club: és el mallot blau amb estrelles. Compten com que:
tothom de les altres temporades ja el té i no el renova, i ningú d’aquesta temporada el té i per tant li farem la comanda. La modista anirà a les instal·lacions dins de l’horari de les classes de cada nena a agafar les talles. És molt important no faltar aquell dia, ja que si es falta,us haurem de passar la direcció i haureu d’anar vosaltres al taller de la modista.
Si alguna alumna antiga se’l vol renovar, li ha de dir a l’entrenadora o coordinadora com a molt fins al dia 25/10 i si algú nou ja el té, ha d’anul·lar-ho dient-li a l’entrenadora o coordinadora fins al mateix dia.
Els mallots tenen un cost de 32€, quan arribin cap al desembre us avisarem i llavors es paguen.
Vindrà la modista els dies:

Mireu en el vostre email el dia que anirà a cada instal·lació.

També disposem de més articles opcionals que podeu comprar per la nostra botiga online.
Quedarà pendent més endavant fer unes fotos grupals per al nostre web (ja us avisarem un cop tingueu les samarretes) i recordeu que podeu consular el calendari de classes o festius al nostre web també.
Gràcies i ja sabeu que restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte!