El passat dissabte 15 de juny a CEM Cotxeres Borbó vem celebrar la cloenda d’aquesta temporada amb l’exhibició de fi de curs.

Va ser un dia llarg per l’equip de tècniques però molt divertit on vem gaudir de maillots, punteres, aparells, purpurina, música, colors i sobretot dels exercicis de les nostres gimnastes.

Els nervis a vegades fan que hi hagin errors però en general tots els grups van poder demostrar tot el que han treballat durant la temporada i es va poder veure el bon nivell que hi ha a les escoles i col·legis així com als grups de competició.

Estem molt contentes en veure el que van gaudir les nenes, amb la feina de les entrenadores, amb la gran quantitat de gent que va venir a les tres parts de l’exhibició. Volem agraïr a tothom que ens va ajudar en megafonia, fotos, micro, gravació, control d’accès i de més feines…

Organitzar una exhibició de tants exercicis i tantes nenes no és fàcil i estem contentes amb com va sortir tot.

Tot ha estat gràcies a la cooperació de le gimnastes, de les families que van respectar les entrades i sortides així com els horaris i sobretot al recolçament de CEM Cotxeres Borbó.

Tanquem una temporada amb molta feina però una feina que ens agrada i ens motiva dia a dia, la rítmica ens apassiona i gràcies a tots els que colaboreu amb el club podem fer el que fem.

Moltes gràcies a tots/es per comptar amb nosaltres aquesta temporada,

FORÇA ASOGYM!!!